NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Memorial Tun Abdul Razak, Kuala Lumpur::

07 March 2016

::Memorial Tun Abdul Razak, Kuala Lumpur::

First time kitaorang datang ke memorial Run Abdul Razak ne...rumah asal Ayahanda bonda PM kita sekarang...hihiuuu, tak ramai sangat pengunjung even hujung minggu. Kitaorang biasalah, lagi suka tempat tak bersesak-sesak ne,jalan pun senang hati...hihi,anak-anak lagilah berlari sana sini macam rumah sendiri. Untungnya dilahirkan atas dulang emas ne, tak payah bersusah nak hidup...kennn?kikiki..



Apapun me n husband suka konsep rumah ne sebab terbuka dan lapang,angin sepoi-sepoi masuk dalam rumah, everything nampak best bila konsep rumah open camne...hihi, tapi zaman sekarang nak buat rumah camtu memang taklah rumah yang tertutup tirai besi pun orang boleh umpil apatah lagi yang konsep terbuka ne...macam mempersilakan masuk si penjenayah adalah...melainkan ada pak guard orang suruhan keliling pinggang...hihi



Memorial Tun Abdul Razak menggambarkan kehidupan family yang harmoni, bebas, tengok bahagian dapur, bilik tidur dan ruang-ruang lain memang mengujakan terfikir memang best tinggal kat rumah macam ne,taman kat tengah-tengah rumah, petang-petang lepak sefamily diruang terbuka sambil bagi ayam-ayam peliharaan makan...hihi. Korang datanglah jenguk tempat tinggal PM kita membesar, masuk pun free je,just daftar nama terus boleh melawat kawasan sekitar, datang sini mesti terus berangan-angan tentang rumah idaman. Sekarang mampu berangan jelah...hihii,ok daa

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign