NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Reunion Batch 2013 SMK(A) Wataniah::

20 February 2016

::Reunion Batch 2013 SMK(A) Wataniah::

It's been so long to meet our old friend lagi2 yang sekolah menengah,alhamdulillah aplikasi whatsapp betul2 menyatukan kami kembali like real family, tak siapa sangka kan.. So one fine day,kitaorang berpakat untuk berkumpul berjumpa dengan rakan-rakan sekolah yang kebanyakannya sudah membina keluarga..alhamdulillah, batch smka wataniah 2013 kami sudah berkembang menjadi keluarga yang besar..so after setting time and place those yang free dan tiada kekangan untuk datang maka pada hujung minggu berjumpa lah kami kat rumah salah seorang rakan yang volunteer dengan tema pot luck..



So,here we bila berkumpul memang kecoh masing-masing banyaknya cerita nak kongsi, dalam whatsapp dah kecoh jumpa depan-depan lagi kecoh...bahaha, it'so great moment bila dapat berkumpul macam tu,yelah after berbelas tahun berpisah then kitaorang berkumpul bertemu mata, dapat mengeratkan balik ukhuwwah yang sekian lama sepi dan terpisah. Alhamdulillah diharap dilain masa kami dapat berkumpul lagi ramai2 macam ne, rasa sekejap je berbual-bual berkongsi cerita tentang kehidupan family,diri dan anak-anak dan mengimbau memori lalu. Next maybe dapat jumpa kelompok yang lagi besar.



Ditulis pada 26 disember 2015
10.35 AM

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign