NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::The Best Moment 2015 Throwback::

30 December 2015

::The Best Moment 2015 Throwback::

Pejam celik dah berakhir tahun 2015, dan ini bermakna semakin pendek masa dipentas dunia, moga tahun baru lebih baik dari tahun ne,lebih banyak bersyukur, lebih banyak muhasabah diri, lebih matang, lebih berusaha mengubah diri kearah kebaikan...sesungguhnya tahun 2015 meninggalkan banyak memori dan kenangan, dugaan dan ujian, yang pasti segalanya mempunyai hikmah tersendiri..

So, next-next entry akan datang ditahun baru kebanyakannya hasil throwback 2015...hihi, saja lah panaskan enjin supaya next year lebih aktif menulis...dan coretan-coretan akan datang sebagai ingatan dan kenang-kenangan serta sharing info hasil dari pengalaman sendiri...banyak planning tahun depan berharap semuanya dipermudahkan urusan oleh Allah, insyaallah amin...memandangkan tahun ne memang lemau bab update entri, next year ada semangat baru bertubi-tubi menulis kat blog sendiri..hahah, tu pasal awal-awal lagi nak tutup buku tahun 2015, dah tak sabar nak start tahun baru...bahahha,korang layankan jelah...ok daa,

Selamat Tahun Baru semua, good luck for all of us as rakyat marhaen, semestinya tahun 2016 terlalu banyak dugaan, tekanan as Malaysian, banyak-banyak bersabar dan mengharungi segala dengan semangat, usaha, tak boleh ubah yang duduk atas,kita ubah diri dulu, hope more luck for 2016 for us ok, insyaallah dengan DOA usaha we'll survive!!

Ditulis pada 30 disember 2015
10.15pm

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign