NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Berpatah Arang, Berkerat Rotan::

03 September 2015

::Berpatah Arang, Berkerat Rotan::

It's been so long hiatus from any update, bukan malas, bukan xde masa, it just some 'time' to be alone without any writing, miss to writing perhaps, tapi banyak kekangan dan alasan sengaja diciptakan...hihi,

Ada yg tertanya2 ika still jual shaklee lagi ke? Ke dah berpatah arang berkerat rotan dengan sahklee? Yes of course lah!! Ika masih setia dengan shaklee, lagi2 sekarang semakin deep in love sebabnya dah merasa kesannya, hehe. insyaallah takkan berpatah arang berkerat rotan dengan shaklee, no worries pasalnya baru ni banyak mendiamkan diri kes terlalu banyak perkara berlaku yg sebahagiannya buat diri upset. Lagi2 kes rumah kena pecah masuk dek pencuri, betul2 buat me & hubby trauma!!..

So sempena dengan bulan September, new life start dengan banyak perkara yg menggembirakan, insyaallah more update in progress, lagi2 banyak yg ika nak kongsikan. Tentunya sharing perkara2 best kan?! thank you for regular customer yg keep repeating order direct true whatsaap...hihi, even media sosial senyap je tanpa update, insyaallah whatsaap ika xpernah sunyi...oklah nanti sambung lagi.okbai.

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign