NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Terengganu ~ Negeri Penyu Bertelur tidak Pernah Membosankan::

04 May 2015

::Terengganu ~ Negeri Penyu Bertelur tidak Pernah Membosankan::

Assalamualaikum-warahmatullah-hiwabarakatuh..semoga pembaca dikurniakan kesihatan yang baik dan dirahmati Allah selalu...


Korang ada tak tempat favorite untuk jalan-jalan cari makan. Setakat ne, dalam my list teratas adalah negeri terengganu...entah kenapa terengganu terasa lebih dekat dihati, maybe lama stay sana, tu pun mungkin salah satu faktor kan? but dalam pilihan tempat makan angin terengganu tetap the best. Penang je tak pernah sampai lagi dengan suami dan anak-anak. tak tahulah lepas ne jika dah jejak sana terus beralih cinta pertama, maklumlah salah satu syurga makanan..behehe....



Sebab apa terengganu sentiasa memikat hati? salah satunya surrounding kat sana still terpelihara dengan pantai yang super cantik dan makanan best..kikiki. pulau-pulau kat terengganu rasanya memang paling cantik dimata, subhanallah terbayang lagi kehijauan air laut yang sangat memukau pandangan. Lagi pula terengganu salah satu negeri yang punya pantai cantik hijau membiru Dan bersih, so rasa puas hati sangat bercuti kat terengganu, makanan pun tak lari jauh tastenya dengan makanan Kelantan...hihihi. Second place tentunya negeri Perak memang tak puas rasanya pusing2 kat Perak. Tapi yang paling xleh lawan tentulah negeri sendiri Kelantan, behehe, duduk seminggu pun belum tentu puas kan...behehe:-p. Tq sudi baca, daaa




No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign