NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Stok Dapur Tomato Berkilo-kilo!!::

01 May 2015

::Stok Dapur Tomato Berkilo-kilo!!::

Assalamualaikum-warahmatullah-hiwabaraktuh...moga kalian dirahmati Allah dan dikurniakan kesihatan yg baik sentiasa...
Korang ada sayur favourite tak? Kitaorang lakibini memang favourite makan sayur terutamanya tomato, kalau takde tomato dalam peti sejuk memang rasa tak lengkap. Every week mesti topup stok tomato, kalau dalam kuah spaggeti memang rembat berbiji2 sekali masuk...lepas tu yang jadi confius sikit tomato ne dalam kategori sayur ke buah sebenarnya? Panggil buah tomato kan? Bukan sayur tomato? Dalam banyak2 menu, tomato paling best letak dalam tomyam..lagilah berbiji2 letak bagi pekat masam tomyam.. Bilalah menyempat nak buat segmen resepi kat blog ne,niat dah ada, tak nyempat aje nak laksanakan...kikiki



Kalau makan tomato Cameron lagi lah best..adoii,meleleh plak teringat tomato Cameron makan plak dengan salad fresh camtu..korang kalau tak makan sayur lebih2 lagi tomato rugi sangat tau, memang terlalu banyak khasiat tau, pergi google sana, confirm terkejut tengok how bestnya makan tomato ne, lagi2 yg fresh...sebab tu one of favourite spaggeti adalah bolognise, walaupun guna paste readymade yang beli kat kedai tapi memang tak best kalau tak masuk fresh tomato...hihi, korang macam mane? Tq sudi baca...daaaa

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign