NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Cukupkah Satu Tong ESP untuk Kesan Yang Bagus?!!::

06 May 2015

::Cukupkah Satu Tong ESP untuk Kesan Yang Bagus?!!::

Assalamualaikum-warahmatullah-hiwabarakatuh


semoga pembaca blog dikurniakan kesihatan yang baik, dan punya kesempatan yang banyak untuk kita sam-sama menyebarkan kebaikan. So nak cerita pengalaman sendiri bila consume ESP. sebenarnya memang frust sebab takde banyak sangat kesan positif yang dialami setelah consume ESP. kecewakan?Maklumlah kita manusia, semua nak cepat, asal gemuk, makan pil kurus, dan-dan tu jugak nak tengok effect jadi kurus terus...bahaha, sama jugak, kalau nak cantik, putih berseri, daripada kaler kulit macam buah ciku, dan dan esok tu jugak nak tilik cermin dah jadi putih ke belum?kannnn?Ingat dongeng ke hape kan? Hakikatnya tak ye sayang-sayang semua, takkan lemak, yang diternak sekian bertahun nak flush dalam masa sehari? bahaha..adoii, yes!!memang ada product yg dikatakan ajaib, telan esok terus cirit buang lemak, tapi biasanya ada kesan jangka masa panjang.


So dah termelalut, back to story memanglah tak nampak kesan yang ketara dalam pengambilan yang singkat. Satunya, body kita semuanya berbeza, dah tentu kesannya berbeza depend on body masing-masing, ada yang consume seminggu dua dah nampak kesan, ada yang makan bertong-tong tak nampak kesannya. Salah satu punca terbesar Suplemen/vitamin yang kita ambil tak berkesan adalah tubuh kita terlalu bertoksik sehingga menghalang penyerapan vitamin tersebut ke tubuh kita. So consume suplemen kena banyak SABAR & KONSISTEN ya..contohnya tengok kak maria, gebu awet muda sangat penangan konsisten ESP, haa, cerr teka berapa umurnya?confirm terkejut bak hang, heheh..cepat2 check tong ESP masing-masing, agak-agak nak habis order terus dengan SID yang sah..ok!

pic credit: Miracle Vitamin suplemen

Lastly, yang semua patut tahu sama ada cukupkah kalau consume ESP satu tong je?tak cukup ye sayang-sayang semua! sebabnya sel2 badan pun perlukan 120hari untuk direpair,diganti, diperbaiki, so janganlah mengharapkan perubahan drastik dalam satu malam atau satu bulan. Keep consume ok..tq darl, sudi baca...daaa

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign