NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::PROMOSI APRIL 2015 GST <GET SHAKLEE TODAY>!!::

02 April 2015

::PROMOSI APRIL 2015 GST <GET SHAKLEE TODAY>!!::

Assalamualaikum-warahmatullah-hiwabarakatuh...

Bersempena dengan April yang super HOT akibat GST (Good Shopping Time)..maka shaklee dengan rasminya mempromosikan paling banyak item under promo bulan ne. Bertuahnya lahai pengguna tegar shaklee. Macam tau2 pulak ramai yang nak save budget akibat GST (Get Shaklee Today) dengan harga zass jimat. Lagi pula bulan ramadhan dah tak lama lagi dan tentunya ramai target nak slim masa raya nanti. Eh macam tahu2 plak shaklee ne kan?

ANTARA ITEM PROMOSI:-  

GLA Complex   : Beli 7 dengan harga 6 (RP 580.35)
Lecithin           :Beli 7 dengan harga 6 (RP333.90)
GLA Complex  : Beli 2 diskaun 5% (RP183.78)
Lecithin           : Beli 2 diskaun 5% (RP105.74)
DTX Complex  : Beli 4 pada harga 3 (RP492.50)
Vita-Lea For Children: Beli 4 pada harga 3 (RP352.96)
Cinch Chocolate: Beli 4 pada harga 3 (RP550.14)
Cinch Cafe Latte: Beli 4 pada harga 3 (RP 550.14)




Kesemuanya 6 produk terpilih..ahh, rasa feeling2 diraikan shaklee pulak bulan ne...maklumlah April my special month, juga special month for my husband..berkongsi bulan yang sama sambut birthday dengan suami.hihi..korang yang berminat nak order boleh WhatsApp direct ye, kita chit chat sharing problem dan I'll suggest the best for u. Insyaallah, yang penting exclusive consultant for u.


Ika greenapel
013.3392721
Insta greenapel
Fan pages Healthy4Life.com

2 comments:

  1. hehe.. GST = Get Shaklee Today..syiok tuu kan..

    ReplyDelete
  2. hihi...ha'ah, kita pun kalut nak berGST jugaklah april ne..

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign