NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Lecithin Sesuai untuk Siapa??!::

22 April 2015

::Lecithin Sesuai untuk Siapa??!::

Assalamualaikum-warahmatullah-hiwabarakatuh..semoga pembaca dikurniakan kesihatan yang baik dan dirahmati Allah selalu...SIAPA PERLUKAN LECITHIN?


>>>>Pesakit Diabetes / Kencing Manis ~ Kerana pesakit kencing manis memang perlukan Lecithin dan tidak boleh kekurangan Lecithin.

>>>>Mereka yang mengalami masalah keguguran rambut ~ Lecithin diperlukan kerana ia mengandungi inositol.

>>>>Pesakit Strok.

>>>>Pesakit Buah Pinggang ~ Lecithin mengandungi Kolina. Ia dapat membantu memproses protein dan secara tak langsung dapat membantu meringankan buah pinggang.

>>>>Pelupa

>>>>Mereka yang mengambil karbohidrat yang banyak- Karbohidrat dapat membentuk lemak dalam darah.

>>>>Mereka yang mengalami maslah fokus.

>>>>Ibu yang menyusukan anak - Lecithin dapat menbantu melancarkan air susu serta dapat mengurangkan masalah bengkak susu.

>>>>Mereka yang menghadapi masalah penghadaman.Jom dapatkan Lecithin Shaklee hari ini dengan harga istimewa. Bulan Puasa hampir menjelma, bagi yang ingin berusaha menurunkan berat badan dan mengekalkan berat badan selepas Hari Raya. Alang-alang ramai dah yang start ganti puasa sekarang bolehlah detox dulu dengan set detox, clear apa yang patut sebelum teruskan dengan set basic slimming, tentu woww cun meletop di hari raya...ahh, manis betul mulut, dapatkan set yang bersesuaian dengan pengedar yang sah ye..tq sudi baca...daaa


Best price for my customer
Exclusive free consultant
Ika greenapel (ID 1174323)
013.3392721
Fanpages Healthy4Life.com
Instagram greenapel

No comments:

Post a CommentRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign