NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Rahsia Daftar Ahli Shaklee Secara Percuma atau Rugi::

15 March 2015

::Rahsia Daftar Ahli Shaklee Secara Percuma atau Rugi::

Assalamualaikum-warahmatullah-hiwabarakatuh..moga pembaca sekalian dilimpahi rahmat Allah dan dikurniakan kesihatan yang baik oleh Allah Taala..Untuk daftar menjadi ahli shaklee bukan lagi rahsia sebenarnya. Namun ada CARA dan peluang terbaik untuk daftar ahli pada masa yang TEPAT. Sebelum nak cerita details bagaimana cara mendaftar ahli shaklee, tips yang ingin saya kongsikan, ambillah peluang mendaftar ahli secara PERCUMA di waktu PROMOSI. Ini dinamakan peluang atas peluang..hihi, kenapa? Sebab utamanya, diwaktu promosi secara tak langsung harga produk shaklee ditawarkan jauh lebih murah dari harga runcit malah harga ahli sekalipun, mana nak dapat tu? Selain mendapat keahlian secara PERCUMA SEUMUR HIDUP dapat lagi peluang menjana pendapatan? Bagi yang nak belajar berniaga, this is the chance, sebabnya modal rendah, siapa cakap nak berniaga kena modal BESAR? Yang pasti risikonya rendah sebab kita tak pegang stok dan tak wajib beli stok banyak-banyak yang memerlukan modal besar. Mudahnya berniaga shaklee ne kan? Dahla daftar ahli percuma, dapat pula cashback dari shaklee atas pembelian yang kita buat tu, mana tak seronok haiihhs...


tak jelas? ok bagi contoh terus, Bulan ne promosi ESP kan? Dengan pembelian 6 tong ESP anda akan dapat kelebihan seperti yang diterangkan diatas tambahan percuma satu tong produk. If tak nak produk yang promosi boleh combinekan pembelian produk shaklee dalam RM700 atau cukup 200UV, so automatik dapat keahlian percuma.


Tak nak daftar secara PERCUMA? nak daftar cara RUGI? RUGI TAPI UNTUNG orang cakap..behehe berbelit sungguhkan? Boleh sangat anda nak daftar ahli secara rugi, syaratnya BAYAR YURAN PENDAFTARAN AHLI dengan hanya RM75 (termasuk postage) tanpa pembelian produk shaklee. Dengan pendaftaran begini, anda akan mendapat KIT SHAKLEE. So apa yang RUGI tapi UNTUNG? Tentunya anda akan terus mendapat penjimatan sebanyak 25% atas mana-mana pembelian produk shaklee selain keahlian seumur hidup.Sekarang anda sudah tahu bagaimana cara mendaftar ahli Shaklee? Nak daftar ahli dengan saya? Alhamdulillah saya mengalu-alukan keinginan anda. Jom kita sama-sama belajar business dengan bimbingan leaders yang hebat dengan sesi coaching yang konsisten. From Zero to Hero anything POSIBBLE!!


I'm your Shaklee Distributor, Contact for details & order
WhatsApp/telegram/SMS/pm
Ika greenapel
013.3392721
Facebook greenapel

Insta @greenapel
Fanpages Healthy4Life.com
Blog greenapelife.blogspot.com


No comments:

Post a CommentRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign