NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Skeptikal & Negatif dengan Produk Shaklee::

04 November 2014

::Skeptikal & Negatif dengan Produk Shaklee::

Bismillahirrahmanirrahim, alhamdulillah, alhamdulillah...setelah sekian lama tidak bersiaran di blog kesayangan hari ni dengan azam baru nak update blog sekerap boleh...insyaallah, sekian lama menimbang tara tentang sesuatu antara baik buruk, positif dan negatif akhir i'm decided to join shaklee member..lama betul mencari kebenaran, membuat keputusan dan hari ni secara saya adalah pengedar shaklee yang sah. Walaupun terasa ketinggalan namun no regret at all sebab masih belum terlambat. Memandangkan me pengguna/ consumed produk shaklee terutamanya oste i'm just sharing the good of shaklee produk.

me antara pengguna terawal shaklee sebelum produk shaklee ne naik bak gelombang tsunami, situ sini sana orang bercerita tentang shaklee walaupun pengguna produk shaklee haku punya ragu-ragu dengan produk shaklee ne bukan main, memang haku skeptikal dengan produk ne bukan sebab produk ne tak bagus, tapi disebabkan takde orang giude atau lebih kata lain, ditipu penjual. Kalaukan ikutkan set yang haku beli tu dah dapat free membership tu pun tak dapat (tu pun baru je tahu -__-"), dan disebabkan kebetulan masa order vitamin C stok tersebut katanya dah habis sebab banyak permintaan so memang sanggup tunggu, sudahnya sampai sudah tak dapat barang walaupun dah settle bayar, even ditanya berkali-kali no respon at all, takpelah maybe takde rezeki masa tu, so bila dah jadi macam tu bak kata pepatah marahkan nyamuk, bakar kelambu...kikiki, masa mengandungkan ahmad sulung ahmad harraz memang shaklee termasuk dalam supplement yang haku consume, tapi disebabkan takde jadual makan, haku main hentam kromo aje, asal nak makan, makanlah, tak nak makan sudah...sudahnya, sebotol ESP haku buang macam tu je sebab dah expiredT_T...sedihkan!betul membazir...haku konsisten makan osteMatrix sahaja, sebab boleh rasa kesan lenguh-lenguh badan boleh berkurang dan hilang dalam beberapa hari..

Dalam tempoh tu perasan sangat produk shaklee semakin mendapat sambutan..me?!!apalagi mencemuhla, dalam hati macam tak caya dengan produk ne padahal semua nak ambik untung je....so memang negatif je pada pandangan haku produk shaklee ne...namun siapa sangka kawan lama high school dulu macam buka mata/ pandangan haku terhadap produk ne...setelah sekian lama memendam perkara yang negatif tentang shaklee, i've change that matters...bila dah join rupa-rupanya baru kutahu my parents sendiri termasuk mak dan kakak adik pengguna shaklee, lucukan, patutlah masa buat balik kampung ESP dulu tu mak sendiri yang tanya, ne produk shaklee kan? masa mengandungkan kat kamu dulu-dulu mak makan ne je...hahahha, lucukan..tu pun mak bagitahu, "dah lama mak tak makan gap 10 tahun mak tak makan produk ne tak menyempat ambil, sekarang baru start balik"...bila inform my sis rupanya my sis dah consume produk shaklee ne, kesannya memang baik..ahhh!!rupanya haku je yang ketinggalan akan manfaat produk ne...i don't  regretted , maybe Allah baru bukakan hati minda tentang perkara ne, sebab haku ne payah jugak nak percaya mende-mende macam ne...lastly without no doubt anymore i choose shaklee..

so my readers, don't hesitate to whatsapp me to know detail about shaklee ok, nak jadi ahli pun boleh, lagi berbaloi-baloi jimat..please bare in your mind produk shaklee ne bukan pil/produk ajaib!!...tapi ianya makanan tambahan, jangan ingat telan hari ni, esok dah nampak perubahan, it's takes some time to prove sebab badan dan kemampuan badan kita berbeza-beza...daaa, tq read my post^_^.Bulan november ne ada promotion on omegaguard,minyak ikan, berbaloi-baloi dengan kebaikannya. 

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign