NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Kenduri Kahwin di Stadium Hang Jebat Melaka::

03 June 2014

::Kenduri Kahwin di Stadium Hang Jebat Melaka::

tajuk kemain lagi hoh..sekembali dari kenduri kendara harap maklumlah badan akan makin naik mendadak dari saiz yang dah sekian mendadak...pfftt, betul merepek..terus nak hashtag cikepal punya program diet, sesungguhnya cik epal sungguh sabar menahan nafsu makan, terkejut tak hengat tengok gambar mek comel tu sekarang, al-maklum memang dah lama sakan tak menerjah blogger femes disebabkan kekurangan masa 'me time', tau tau dah kahwin pun...-.-", ada masa pun kejenya mengunyah je...so bila dah tengok akan keanggunan cik epal selepas diet sihat yang mencantikkan diri, terus rasa nak mengemop lantai, dinding, syiling dan sebagainya...workoutla kononnya...bahaha, tapi tak daya deknon..semangat macam cik epal memang lain macam...salutee, ralit tengok gambar like a fairy-tale wedding cikepal..supercantik!!..

tetiba terjebak dengan #calaqueens..ohh, please!!
minggu ne sangat penat macamkan haku yang drive kereta, dari melaka selepas kenduri adinda tersayang di stadium hang jebat, terus ke kedah, sehari dua berehat terus balik kelantan pulak, i wish kitaorang ada heli i mean helicopter-seriously, so bolehla nak fly anywhere upon on request..ngeehhh!!part mendobi dan part yang paling suka dahulukala, sekarang dah tak berapa suka-lipat kain, sangatlah membosankan, dan part yang paling merimaskan, kemas beg..ahh, semua plak jadi tak suka...well manusia ne, i mean me..oohh, please bersyukurlah-.-''..at least ada jugak kain nak jemur, nak lipat...ppfft...eh, tetiba blank terus nak taip hape...tadi dah berduyun dah idea datang..anak-anak bangun terus hilang focus..menyambung lainkali nampak gaya...daaa

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign