NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Big Bad Wolf 2014!!::

17 February 2014

::Big Bad Wolf 2014!!::

Dua kali Big Sale Big BadWolf berlangsung tahun-tahun yang lepas, baru tahun ne berkesempatan mengambil peluang membeli buku yang agak berkualiti dari segi pengisian dan zahirnya. Pendam hasrat tahun-tahun lepas disebabkan masih dalam tempoh pantang, tahun lepas satu lagi dalam tempoh pantang jugak-.-'. So BBW kali ne walaupun tak semeriah like the end year BBW, ajak jugak en.azham temankan nak cari buku anak punya pasal...kihkih atau dengan kata lain melepaskan hasrat yang terpendam...ecewahh, pang sebijik!! cakap jelah ko nak perabis duit kanT_T...truly indeed, kali ne memang berbaloi yang amat membeli buku atau habiskban duit..sebabnya memang menang bab pakai..sangat-sangat berpuashati, sebab tak over budget, tapi dapat beli buku berbaloi-baloi even tak semua books for kiddos ada kali ne...but for me dah cukup puas hati...err, tak puas lagi sebenarnya sebab tak menyempat grab untuk diri sendiri...huhuk...tapi cukuplah untuk tahun ne..
 siapa yang paling excited?tak lain tak bukan yang menulis entry ne lah..hee, tidur tak lena memikirkan plan ke BBW neh jadi ke tidak..disebabkan keinginan nak join BBW kali ne, banyak jugak rujuk geng blogger yang dah pergi untuk tips dan panduan ke BBW..punya excited kekdahnye, takde kerja belek blog orang yang dah pengalaman pergi BBW..hahah=p.
punyalah pepagi lagi dua anak comel tu dimandikan nasiblahkan, penangan excited mamanya. alhamdulillah masa kitaorang sampai tu ramai memang ramai tapi still ok tak bersesak dalam dewan. BBW kali ni memang takde version malay book agaknya, takpun haku tak perasan..maybe disebabkan cari buku laju-laju tak menyempat nak snap-snap, perhati orang, yang haku tahu misi nak penuhkan kotak dengan buku...wahaha...masuk dewan terus kitaorang ke section picture, junior read etc..in one hour cukup berpuas hati dengan buku-buku yang dipilih...even banyak buku yang takde maybe for this time BBW just nak habiskan buku-buku saki baki end of year BBW tahun lepas, kira berbaloi jugak la apa yang ada..
Maybe next hunting end of this year kot...insyaallah, ada rezeki lebih bolehlah jejak lagi ke BBW..sangat mengujakan bila ada sale buku yang semurah sebegini kan?...tak sangka malaysian sangat suka membaca, harap 3 book of mine sempatlah khatam baca ye, kalau tak memang haku salahguna term of mencari buku untuk dibaca dengan men'shopping bagai nak rak, sekali buku terdiam kat rak saja...huu, harapnye taklah ye, kalau tak nampak sangat haku melampiaskan nafsu shopping sebenarnya, hee...whatever total damage not over than $150 for 21 books with hardcover, yang kiddos book semuanya hardcover..worthhh ever...daaa

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign