NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Ikan Bakar Medan Selera Tasik Idaman Bangi::

24 February 2014

::Ikan Bakar Medan Selera Tasik Idaman Bangi::

tak pernah tersangka lah pulak berdekatan rumah haku neh ada restoren ikan bakar yang superbest...punyalah pergi jauh-jauh ngabiskan minyak kereta semata nak makan ikan bakar...rupa-rupanya selama-lama jalan yang kitaorang selalu lalu ada medan makan ikan bakar...tak tahu apo nak dikato!!baru perasan signbord besar bas tepi jalan, "Medan Selera Tasik Idaman" itulah namanya rezeki tuan kedai nak dapat customer tambahan iaitu kitaorang...hahah..cuba!!. mestilah cuba, kalau tak mana nak tahu sedap ke tidak...kalau berdasarkan review kekadang takleh pakai jugak, maklumlah selera kita lain-lain, sedap tak sedap atas lidah yang merasa...kihkih
suasana restoren..
so menyinggahlah kitaorang selepas si suami melayan kehendak isteri window shopping sedas dua...nak menggembirakan hati isteri senang saje, window shopping pun dah cukup even takleh nak shopping, mklumlah zaman ekonomi gawat, kalau tak beringat, kita jugak sengsara...so to make life better tanpa kempunan tak tentu hala, cuci mata udahlah..kahkah, for me tu pun dah puas hati..maklumlah sejak dah berumahtangga neh, sikap shopaholic terus berkurang sehingga 85%, siap ada peratusan tu...aku pun tak paham datang dari mana-.-"..so back to story, kitaorang sangatlah terkejut amat bilamana mengetahui adanya medan selera yang sangat....herm, wow!tak sangka pulak ada restoren tepi tasik macam ne kat jalan ne, memang tak sangka betul...dekat pulak tu dengan rumah kitaorang, camtulah my first impression!dengan berdeu-deru kereta masuk parking,mean medan selera neh dah lama bertapak dan punya penggemarnya...macam biasa gambar makanan non-hado sebab bila ada anak kecik, kita kena cepat makan, takut ada yang meraung buat lagu tak berlirik...heheh=p
nak makan ikan bakar, point first servis mesti cepat...memang cepat walaupun orang ramai datang makan, keduanya mestilah segar dari ladang..yang ne memang boleh angkat ibu jari, fresh!!ketiganya masakan best...owhhh yang neh pun boleh angkat ibu jari dan suasananya not bad tepi tasik...sedap masakannya... kesimpulannya...boleh datang lagi!!seringkas mungkin review ...kahkah..ok daaa

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign