NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Menarik diPantai Morib::

02 January 2014

::Menarik diPantai Morib::

2013 dalam kenangan,banyak cerita tak sempat nak kongsi...fuuhh, sangat mencabar tahun sebelum ne, tahun baru ne lagilah mencabar, dengan kos sara hidup yang makin meningkat, gaji faltt aje, marilah kita mengharungi perjalanan kewangan secara positif dan lebih berhemah. Tahun baru 2014 ni juga sempena menggalakkan ahmad harraz lebih fokus untuk mengembangkan skill barunya, baru boleh berjalan atau 'dapat kaki' like a little mermaid so cuti tahun baru 2014, kitaorang bawak anakanda jalan-jalan test kaki kat pantai morib...haha, selama-lama duduk berdekatan pantai morib kali kedua kitaorang sampai dan menikmati kawasan sekitar...my hubby said, normallah kalau duduk dekat payah nak sampai, lain duduk jauh confirm dah banyak kali sampai kat pantai ne...huuu
seriyus ke ni mama kita nak keluar jejalan?
So, the happy toddler tentulah Ahmad Harraz...menonong je jalan, tak peduli orang kanan kiri, tapi if someone yang tak dikenali mula senyum dan tegur terus dia takut datang peluk kaki makpaknya..huu, camtulah gaya gamaknya anak dalam jagaan sendiri, terlebih rasa insecure with stranger kot?!memang ahmad harraz need a time untuk datang dekat orang yang dia tak kenal, dia perhati, tengok ok ke tak dulu, lama-lama terus dah boleh geng..ayahsu datang cuti sekolah hari tu pun ambil masa, sebab dah lama tak jumpa kan..sengih-sengih dulu, lama-lama membontot aje ayahsu kemana-mana, lol...orang yang paling gembira jugak bila nampak makpaknya bersiap-siap, ahmad harrazla jugak, maklumla hujung minggu pun jarang-jarang boleh keluar, naik kereta..kesian anak haku!!ppfffttt...means this year kena banyakkan aktiviti untuk ahmad harraz...muahihii. k bai, tak sempat menaip yokk..

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign