NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Taman Tasik Taiping& Bukit Larut::

16 January 2014

::Taman Tasik Taiping& Bukit Larut::

Actually dua tempat ne memang kitaorang nak sangat-sangat pergi especially Bukit Larut...tapi nak naik jeep dan memikirkan dua orang anak kecil ne, ehemmm, kitaorang tangguh ke satu masa bila dua-dua dah besar sikit...uhuu, tu rasa yang tak puas berjalan-jalan kat perak, banyak tempat yang menarik dan cantik..next time maybe..melihatkan keindahan alam kat sana getik rasa hati tak sempat dek kekangan masa..masuk zoo taiping pun dah hampir tiga jam, maklumlah melenggang kankung dalam zoo tu...wakaka. Taman tasik Taiping kitaorang nikmati keindahan atas kereta je...kalau ikutkan hati mahu je duduk setengah hari kat sana..sangat best!!tengok pun da best, apalagi melepak kat situ mensegarkan mata...suami cakap net time kita datang lagi..woowwwweee!!tapi taktahu bila-.-'...
so i really recommended tempat yang wajib dilawati kat perak if sesape yang berniat nak datang bercuti kat sini...gambar...satu non hado...google ok!memang cantik viewnya omomooo omeiii..i think da ramai blogger yang datang sini...k daa

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign