NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Sg.Palas, Cameron Highland::

25 January 2014

::Sg.Palas, Cameron Highland::

On the way balik, me ternampak signboard ke Simpang Pulai, terdetik dalam hati...best jugak kalau sempat singgah, lagipun baru masuk waktu zohor..sekali beberapa minit selepas terdetik dihati sebegitu, my hubby said...jom kita naik cameron nak?ehemm...haku apalagi...macam tahu-tahu pulak ye my hubby ne,means to be orang kata power of instict..hahah, cam nak lempang je ayat ye..ini sangat poyo..so iyekan jelah..hahah=p. my hubby tak pernah lagi sampai ke Sg.Palas, so instead kitaorang naik terus kesitu walaupun niat nak singgah kat taman lavender, tapi tengok akan pengunjung yang amat ramai kita cancel terus ke sungai palas. i think cameron sekarang sangat sesak in weekend..untuk bercuti better pergi weekdays je kat sana, worth!!sangat tak best kalau bersesak camtu sekali kan..


wajib singgah..kea farm. 
after few hours kat ch terus ktaorang bertolak balik..dah lewat petang kitaorang turun. dekat tengah malam jugak kitaorang sampai rumah. singgah makan nasi arab kat.. al-rawsya after 12h tak jumpa nasik..nasib tak order yg 5orang makan, tambah penat,lapar n mengantuk, masa order pun mamai dah, nasib waiter tu bagitahu, kalau tak naya kitaorang nak habiskan sedulang nasi..wakaka.order yg 3orang makan pun lichinnn..


itu jelah cerita kitaorang bercuti kali ni, gigih naip entri susun  scheduled sesiap, tak mampu  aii ngadap hari-hari, anak haku pantang mamanya ngadap laptop, mahu berguling merajuk tak layan diorang main,huuu...daa

1 comment:

  1. bestnyo ika jenjalan.. ami kelik kapung gak duk puas2 nga family x gi holiday pun haha

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign