NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Mee Udang Mak Jah diKuala Sepetang::

19 January 2014

::Mee Udang Mak Jah diKuala Sepetang::

tak singgah macam tak lengkap pulak ye kalau dah sampai perak ne...after melawat zoo taiping dan pusing-pusing sekitar taman tasik kitaorang decide terus ke lokasi makan...lagipun waktu tu dah 1.30 petang, alang-alang nak makan, kitaorang lunch dengan mee udang yang disebut-sebut tu...kitaorang ke Kuala Sepetang mencari Mee Udang Mak Jah..takdelah susah sangat nak cari Mak Jah punya kedai...ingatkan awal sangat kitaorang datang...nama pun kuala sepetang, so i expect petang-petang baru orang ramai kot..rupanya idaklah begitu...sesampainya kitaorang dah memang penuh parking kiri kanan jalan...maybe weekend agaknya, so takdelah sampai beratur panjang nak makan mee udang mak jah ne..
dari segi taste ok lah not bad..rasa udang kan?nama lagi mee udang..puasla makan udang-yang besar gabak tu..semmangkuk memang dah kenyang..




so grateful, those two kids know how to behave while me n hubby makan, haha...gelojoh ok tengok udang serba gemuk, mahu nak bergilir makan..selamat perut kitaorang..petang tu kitaorang bertolak balik ke resort dan sempat menyinggah beli durian untuk next mission, durian sepanjang jalan ke taiping memang menggiurkan okeh...k daa

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign