NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::The Real Warrior~6 Month::

29 December 2013

::The Real Warrior~6 Month::

Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah...genap sudah 6 bulan ahmad haddad, semacam semalam je baru teran keluar baby bambam ne, kelip kelip mata dah boleh makan bubur nasi dah...allahurabbi, cepatnya masa berlalu..huu, please don't be so fast going older dear, tak puas lagi melayan karenah bayi haruman syurga ne..huu...walaupun sampaikan takde masa untuk diri sendiri, bahagia hati hanya Allah yang tahu, derita hati pun Allah juga yang tahu..apapun, bersyukur semuanya dipermudahkan Allah...Ahmad Haddad really real warrior, tu kata ayahnya lah..kewujudannya tak disedari,kelahirannya tak dijangkakan..both my sons lahir awal, tak sabar nak bermanja ngan mamanyalah tu kan?mihmih....
fresh from my womb..sayu tengok gambar anakanda...huuu

walaupun haddad lahir tak cukup bulan, alhamdulillah perkembangan sangat memberansangkan, punya abang yang baik seperti ahmad harraz siapa yang tak suka kan, celik2 mata dah ditegur abangnya..ahmad harraz pandai main peranan walaupun adakalanya mengusik, that's normal..pagi2 bangun pagi, terus panggil adik!!!panjat katil cium adiknya, so sweet abang harraz..maklumlah abang kena tidur bawah pasal golekan ketika tidurnya tidak terkawal..so, kenalah tidur bawah dengan ayahnya,hii. okk..tak sempat sambung..len kali ya..punya bertimbunnnnnn cerita neh...huaaa...daaa

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign