NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Suntikan Perancang & Berat Badan::

31 October 2013

::Suntikan Perancang & Berat Badan::

my weight obviously not right from the normal weight...and i know the caused of it..apa boleh buat disebabkan suntikan perancang yang menyebabkan hormon kucar kacir, haru biru, and the effect will differ to others body...huu, so terbukti suntikan ne sedikit sebanyak menaikkan berat badan, terfikir nak stop ambil dan makan jamu je, tapi ada jaminan tak jamu bole hold situasi "uwekkk uwekk" dan tak effect kesihatan..walaupun dah tahu suntikan perancang ne tak elok untuk jangkamasa panjang..i have to take it..no choice banding buat implan bagai...huhu, cukup tiga kali ambil suntikan i think nak stop dan ambil jamu je..since dah beranak pinak ne baru sibuk nak fikir makan jamu bagai...i mean, beranak ikut pintu...huu, masa beranak ikut tingkap aritu memang amik jamu tapi disebabkan doktor cakap kemungkinan jamu sebabkan pil perancang jadi tak berkesan, so ragu-ragu nak teruskan sekarang lepas beranakkan si haddad sebab dah suntik, so anyone?suntik tapi still amik jamu?ada apa-apa effect tak?...betul ke tidak macam tu? masa beranak ceaser siap boleh lagi mandikan anak sambil bersila, nasib baik bukan pasya sandha, kalau tak dah kena hentam...wakakak, tak jaga pantang...cantekkk perangai!!lepas beranakkan si haddad baru tahu nak jalan kepit-kepit, duduk sopan-sopan, tahu takut!!..bila fikirkan berat badan ne, stress jugak...ok tak nak fikir dah..kita tenang-tenang aje, selagi ahmad haddad breastfeed insyaallah segala lemak dan lebihan berat tu pergi kat baby haddad...itulah kesimpulan ringkas menyedapkan hati sendiri...kesian ko ni kan-.-"....daaa

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign