NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Belajar Buat Kek.::

27 September 2013

::Belajar Buat Kek.::

i lovee cake, but to bake and put some effort to make it...i failed..entah hape jenis tanganlah, asal buat bantat, tak sedap, tak jadi...ingatkan boleh guna magic hand as wife boleh bake itu ini, nak buat roti lagi tapi hareem..pernah cuba buat sekali, kucing pun boleh mamposs kalau kena balingan hasil roti yang dibuat.. huahua..tu pasal my hubby tak nak amik risk makan my homemade cake, hijau muka nanti nak habiskan sebijik..wakakak...sedih tak haku history buat cake/kuih/roti/dessert..tapi bab masak lauk pauk boleh la bagi thumb print..tak penah lagi laki muntah hijau makan hasil masakan, perut makin ke depan adalah,kihkih..so akibat tak pandai buat cake dan sederet dengannya, maka jalan yang paling mudah lagi habis duit..beli jelah!!-__-"...walaupun tiap kali tengok kek, keinginan nak buat sendiri tu tinggi menjunam..lagi lagi kek cokelat..takpe, selagi keinginan tu ada masih dikira okeylah kan, ada jugak keinginan...cuma motivasi nak buat belum ada..hehe. sangat best tengok blogger yang terer masak n bake ne...meleleh air liur menengoknye...huhu, so kesimpulannya memang tak pandai buat tapi pandai makan je..daa, motif entri??kelaparan!!!hahaa

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign