NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Puasa & Raya 2013::

05 August 2013

::Puasa & Raya 2013::

Actually tak tahu nak cerita apa pasal puasa dan raya...memandangkan me buat kali keduanya berpantang dibulan yang mulia ne, tak dapatlah nak up entry "masak apa hari ni untuk juadah berbuka puasa?"giteww...kalu tak memang dah tertukar dengan blog masakan pasal tetiap update juadah berbuka...berangan!!miahaha...macamlah rajin sangat masakkan kan?so, seperti tahun lepasnya, kita disini berpantang, suami disinun bersahur dan berbuka sensorang..pity-.-'..so hopefully next year dapat jadik isteri mithali lagi solehah, bangun pagi-pagi, masak sahur, kejut suami bangun sahur, lepas sahur solat subuh jemaah sekali, pastu ngaji sesama tunggu matahari naik...kejut anak-anak, mandikan anak-anak, hantar suami kat pintu sebelum pergi kerja, balik kerja petang tu suami layan anak-anak pulak sambil tunggu isteri sedia juadah berbuka...wahh, panjang ko punye imaginasi..miahaha...insyaallah^_^. Puasa tahun ne berganti lagilah jawabnya-.-"

Apapun raya tetap raya...dan terlebih-lebih plak rayanya dari orang puasa...siap berpasang-pasang baju raya...huu, maklumlah tahun lepas sempat jugak pakai baju raya, tapi feeling raya langsung takde pasal Ahmad Harraz masih kat NICU masa tu..so this time, walaupun tak happening sangat...but sangat bersyukur diberi peluang beraya dengan anak-anak..hii, so Selamat Hari Raya..mohon ampun sekiranya coretan di halaman maya ne bisa merobek hati si pembaca...semoga segala kekhilafan dimaafkan walaupun tidak bertemu mata..Maaf zahir Batin...daaa^_^

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign