NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Craving List After Confinement!!::

25 August 2013

::Craving List After Confinement!!::

hai..so lama dah tak menulis, of coursela sebab ada anak yang macam kembar dan belangkas, so bila dua-dua dah tido wajibun mentidurkan diri jugak,tapi kadang-kadang tak mentidurkan diri jugak...time anak tidur tulah sibuk nak ketip kuku anak-anak, belek-belek rambut anak, tenung-tenung wajah anak...lastnya memang tak tertidola...bila dan bangun si anak ni kaki tangan pun tak cukup...tu yang rabak mata berjaga punya pasal..hisshhh tak paham betullah perangai sendiri..memang  tak sempat nak bersosialla kita..hehe.. dah habis raya belum?kita kat sini cukuplah 6hari beraya sakan ai mean kat kampunglah..pastu dah back to normal situation..if ada open house maybe yang tinggal kat luar, syawal semestinya berakhir sampai 30syawal kan..so sebelum bertolak balik ke sisi suami tercinta (habiskan baki hari berpantang dikampung) i think i need write something.......eheh, for therapy kononnya pasal dah makin sibuk dengan karenah anak-anak nanti..nak hadap blog sendiri dah tak menyempat, nasibla bukan keperluan pun kan..bukan ada yang nak baca pun..so lepas ne entry wujud bila ada rasa nak mewujudkan entry tu...ok ayat dah tunggang terbalik

Bila dah terasa lama berkurung dalam rumah, need fresh air to up the energy & motivate myself..wakaka..konon jugak ne...huhu, memandangkan perintah berkurung mungkin dipanjangkan, tunggu baby Haddad besar sikit, but thinking again i can't wait anymore..terasa kaki ni ringan nak berjalan-jalan window shopping, berjalan-jalan ditepi pantai..owhh mak-mak zaman sekarang memang kelass-.-
''... tak berkepentingan langsung...terasa comel plak ada keinginan camtu..maybe kes masa mengandungkan Haddad tak sempat habiskan apa yang dikempunankan..tu yang timbul macam-macam keinginan tu..kan Haddad kan? tetiba sabitkan anak dalam situasi ni...kahkah*lempang nak?*>_<"...apapun nafsu tetap nafsu..ok, daa...tengah buat list!!o_o

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign