NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Discaj & Standby::

26 June 2013

::Discaj & Standby::

mm..my second baby ne nak jugak mamanya merasa dok dalam wad..even 3 hari bermalam di wad sungguh menyeksakan...nasib baik jugak dah berkampung kat kampung halaman, kalau tak benda tak expect jadi camni...tak tahulah nak pegi letak kat mana anakanda sulung yang comel tu-.-"..Kebetulan jugak my hubby balik this week..Allahuakbar, perancangan Allah tiada siapa yang tahu..alhamdulillah segalanya dipermudahkan, semoga anak mama bersabar untuk menjenguk dunia, at least 2 weeks++ mama dah syukur sangat...tapi kita boleh doa jelah, ketentuannya hanya Allah yang tahu...semoga sentiasa didalam lindungan Allah anakku..amin..disebabkan kontraksi bersalin yang terlalu awal tanpa bukaan serta tiada tanda-tanda lain dan disebabkan sejarah prem abangnya. terpaksalah kena tahan kat wad..test pun dah menunjukkan tanda positive bahawa adik Harraz maybe akan keluar awal dan bila-bila masa..memandangkan i'm still in 34w++, little bit awal dari umur cukup bulan, so terpaksalah merasa pulak sakit kena cucuk dos matang paru-paru yang menyakitkan sangat-sangat dan dos petidin untuk hilangkan contraction tu...huuu...hanya mampu berharap dan berdoa my baby dapat bertahan sampai cukup bulan untuk dilahirkan dan cuba untuk merasa kelahiran normal after ceaser..ya Allah, sakit contraction tanpa bukaan pun dah sakit yang amat apatah lagi nak buka sampai 10cmT_T...Allahurrabbi semoga dipermudahkan segalanya..pray for me readers...daa..

Untuk makluman, bagi yang kenal Dr.Saidatul Hafeeza (blogger kak Pija, merahjamboo.blogspot.com) pray for her, semoga ada keajaiban dari Allah. moga Allah sembuhkan kak Pija walaupun harapan untuk pulih sepenuhnya tipis, insyaallah doa dari kita saudara seagama semoga Kak pija diberi kekuatan, sesungguhnya segala penyembuh bagi segala penyakit datangnya dari Allah, amin...walaupun hanya kenal dekat blog and i'm the one of her blog reader..plus she is the one doctor yang sambut Ahmad Harraz in labor room tahun lepas..what happen to kak Pija benar-benar mencuit perasaan seorang mommies..sedih dan berharap Kak Pija sedar dari koma after deliver her second baby...tetiba rasa takut sangat nak beranak...huuuT_T

Doa Nabi Yunus Dalam Perut Ikan

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign