NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Scan Baby & Gender::

30 May 2013

::Scan Baby & Gender::

Soooo excited untuk tahu gender my second baby ne...walaupun tak berharap untuk baby boy or baby girl, mana-mana pun syukur alhamdulillah..asalkan baby sihat walafiat,sempurna sifat dan diberi rupa yang baik oleh Maha pencipta, itu sudah memadai dengan keseronokan membawa perut pergi sana sini, dan segala macam perasaan dan emosi yang dirasai sepanjang mengandung..betul tak mommies?hehe..kalau ditengok rentak, gaya, cara ibu mengandung kali ne, memang sama je gayanya masa mengandungkan Ahmad Harraz, kuat makan, takde alahan (kalau ada, dah lama tahu dah diri mengandung masa awal-awal), pemalas (malas basuh kain, jemur kain, lipat kain, kemas rumah) tapi tak boleh ikut sangat tahap malasnya, pasal Ahmad Harraz dah pandai mengutip sampah, habuk, debu kat lantai...huuu anakandaku...-.-"nak tak nak, kena merajinkan diri jugak sapu lantai 3hari sekali...haha..yang tak boleh tahan kali nih masak pun malas, balik-balik, breakfast makan roti, balik-balik buat roti bakar...kesian suami-.-"...Check-up hari tu, doktor pun cakap tak nampak boy or girl pasal baby duduk mengadap ke belakang, sorok baikkkk punya, macam Harraz jugak...orang kata kalau sorok-sorok ne perempuan, malu!!!hehe...whateverlah...yang penting  u've to grow healthy dear, semoga sentiasa didalam lindungan Allah anakku..


“Wahai Tuhanku Kurnialah kepadaku dari sisiMu keturunan yang baik; sesungguhnya Engkau sentiasa Mendengar (menerima) do’a permohonan.” [Surah Ali Imran: Ayat38]

1 comment:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign