NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Anak Jarak Rapat::

13 May 2013

::Anak Jarak Rapat::

PRU 13 menyaksikan banyak peristiwa berlaku, baik buruk, jadikan iktibar, semoga perbezaan fahaman tidak memutuskan ukhuwah dan tali persaudaraan..macam-macam ragam manusia neh...adeii, mampu tengok jelah!!Apapun, dikala mngundi ada sesuatu hikmah bila kita bertemu kembali dengan rakan-rakan lama yang dah berbelas tahun tak jumpa, giteww..ada yang berubah dan ada yang masih sama...lucunya, bila bertegur sapa, bercakap bukan main, tapi nama tuan empunya kita lupa, haha...sadis..tambah plak bila sesi beratur untuk memangkah..mulut terkumat kamit sebut nama rakan lama yang selesai mengundi, yang tu si dot dot kan?tu plak dot dot kan?konon-konon nak tunjuk skill ingatan masih kuat...padahal..-.-".Paling tak tahan, bila jumpa rakan lama, eh, ko dah nak masuk yang ke berapa ne?sambil mengunjuk anak jari keperut yang maha comel ne...wow, express!!laju!!cepatnye!!Tak sempat menyempat!!...what theee>-< ...alhamdulillah, anak mama yang super comel ne cool aje dalam rahim mama..haha-o-"..Express tak express semua keje Allah, so chill sudahla kan? Anak itu pembawa rezeki dan ujian buat hamba-NYA..Balik dari kampung, Ahmad Harraz demam, maybe rindu kampung, atau nak tumbuh gigi orang kata..risau bila anak demam, first time plak..huu. Memandangkan kat kampung Ahmad Harraz sangat dimanjakan, setiap masa boleh mintak berdukung pasal mak saudara dan pak saudaranya ramai (senang hati mama, boleh rest bebanyak, haha) maka bila dah balik rumah, tergolek-goleklah sorang-sorang...tak larat nak mendukungkan anak comel tu,kesian..-.-". 
love u much much^_^



Love&Faith,
greenapel

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign