NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Penyakit Lupa & Mimpi::

07 February 2013

::Penyakit Lupa & Mimpi::

Tak sangka lepas beranak i keep bothering with nightmare almost everynight..cuma sekarang aje nampak dah macam melebih-lebih..sangat terganggu bila my hubby keep asking me, awak mimpi apa semalam, bunyi macam takut sangat?owhh..noooo!!terasa macam *&%^&()..mimpi apa ye?am i screaming again?yang pentingnya, i forgot about that nightmare after wake-up, biasalah tu kan, tak semua mimpi mampu diingati sebab dalam keadaan separa sedar..kotlah kan?huuu-.-". Ada jugak mimpi yang melekat dalam fikiran, tapi sangat nonsense, tak logik, dan mengarut, memang mainan tidur...bila cerita kat hubby pun, mestilah exactly dikatakan mengarutkan...huuu..itu cerita mimpi, cerita pasal penyakit lupa plak?hurm, umur lom cecah 30-an pun dah kelaut punya ingatan..nasib baik masih ingat punya bayi secomel Ahmad Harraz, kihkih..

ohh, baru perasan lately rasa liat nak update  after comeback from 'kampung aman damai', dan terkejut jugak pasal naik sampai 2kg pasalnya banyak makan kat kampung...biasalah selera lebih bila balik kampung kan?huhuu-.-'...Tambah plak menyelesaikan segala kempunan yang ditangguh-tangguh, breakfast dengan nasi berlauk pun dah dua bungkus apalagi makan tengahari kan?!!ohh, perut apakah??!!yang penting siput sedut masal lemak abis dua pinggan, memang terbaiklah, terus hilang kempunan lepas melantak sebegitu rupa.-.-. Sempena cuti CNY kitaorang berkampung kat sini jelah, orang lain plak sibuk balik kampung...gituuuu!!A week after balik kampung my FIL dah datang berkampung kat rumah plak disebabkan ada kenduri....dan this week about the planning on CNY kalau takde ape-ape, insyaallah on planning panjat bukit. Anakanda plak selsema selepas kena hujan masa kat melaka minggu lepas, sempat naik river cruise je, yang lain tak sempat pusing, tak kena ti ming, main redah je pergi Melaka, hujannn...it's  ok, nanti kita pergi lagi ye sayang dengan planning. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign