NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Penat Hilang, Hati Puas::

13 February 2013

::Penat Hilang, Hati Puas::

Setelah seharian kitaorang tiga beranak mentidokan diri semalam, segala penat dah hilang akibat percutian 3 hari berturut-turut ditambah pulak dengan jem yang teruk atas Cameron Highlands sempena cuti CNY, nasib baik percutian keluarga, takdelah terasa sangat letih, pasal seronok boleh berkumpul ramai-ramai..Balik dari Cameron plak, terus ke Morib untuk berwater theme park kat Gold Coast Morib keesokan paginya..Budak comel tu pulak macam tau-tau je nak berjalan sakan, pepagi dah bangun bersedia nak keluar. Seharian penat berwater theme plak terus men'shopping plak barang-barang budak comel tu. 3 hari tak jumpa comforter sendiri, Ahmad harraz gian nak meniarap, asal celik mata dah tergolek senyum-senyum..sooo...ee geram!!!So much effort that he done in short week, what a good cute boy...So for this week kerja nak mendobi kain baju yang bertimbun...huuu-.-. Erm apa yang buat stress, lappy dah meroyan, virus attack, a short period maybe dah tak dapat nak online, pasalnya nak buang dalam tong sampah dah...haha..tambah plak camera pon dah kong..daa^-^


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign