NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Hello 2013!!::

01 January 2013

::Hello 2013!!::

Berlalu sudah tahun 2012?apakah matlamat tercapai?cita-cita menjadi realiti?azam terlaksana?amalan  bertambah baik? umur dah tentu bertambah saban tahun..anak bertambah jugak sempena tahun baru?banyaklah persoalan..tentu 2012 banyak peristiwa yang bakal menjadi kenangan kan....terlalu banyak kenangan pahit manis sepanjang 2012..kan?kan?kan? So dengan semangat baru menaip entri baru ditahun baru sangat mengujakan..oh really?-.-..For me terlalu banyak rentetan memori sepanjang 2012, tu pasal malas nak recall balik memori then taip pastu recall back...uhh!!For easy recall back in my life story click  therapy point button at left hand side..mm tahun baru ne didoakan semoga menjadi hamba Allah yang lebih baik dan insan yang bertaqwa..insha Allah..amin! dan yang penting semoga menjadi penulis tak bertauliah diblog sendiri dengan lebih tegar..kahkah, hope so, not entri celup celup..sekejap ada sekejap takde..mean it!dan penulisan yang lebih bermanfaat buat diri dan readers.

For my little son, Ahmad Harraz grow up healthy dear,be anak soleh dan menjadi penyejuk hati mama dan ayah..Be an al-Quran generation, Insha Allah, poor u son terpaksa berhadapan dengan generasi yang terlalu mencabar kini, mama harap Ahmad Harraz kuat semangat untuk menangkis segala cabaran dan fitnah dunia. Tak mudah mengalah dengan keindahan duniawi dan dijauhkan dari segala jalan maksiat. Didoakan kita sekeluarga berusaha untuk menjadi keluarga yang bertaqwa dan mencintai agama islam serta diredhai Allah dunia akhirat..insha Allah, amin! Hello, ne entri ucapan tahun baru kah?!kahkah=p..btw we miss kampung salor and bukit gading already..hope planning nak balik kampung berjalan lancar..oohh family!!ok, my son wake up..till then, see u in next entry..daa, wassalam.


Love&Faith,
Greenapel

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign