NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Perihal Annivesary & Ikan Dory::

04 December 2012

::Perihal Annivesary & Ikan Dory::

Tup tap tup tap masa berjalan berjalan pantas..dah setahun berumahtangga, sungguh pantas, laju dan cepat masa berlalu sampaikan tak sedar dah berada disituasi sekarang, i mean tengah taip entry ne lah...hehe..dan sudah hampir 4 bulan lebih umur anakanda, dah nak masuk 5 bulan plak, pastu 6 bulan, 7 bulan, 8 bulan dan blablabla...okei merepek!actually disebabkan ber'anak' kecil ne, masa untuk ber'master chef' kat dapur pun dah limited...memandangkan Anniversary bukannya setiap hari maka berkira-kira untuk masak special for both of us untuk celebrate...biasalah hari istimewa kalau boleh nak yang air tangan sendiri buat, barulah betul-betul special..rite?hehe..so misi membeli bukan mainlah, tapi misi menyiapkan menu special hanya tinggal imaginasi sahaja...sudahnya ikan dory bergrill hanya menjadi tatapan di laman sesawang..celebrate makan yong tau fu aje ceritanya & paling tak tahan kek angry bird yang dibeli suami menjadi persoalan..kenapa angry bird???apapun celebrate first time ne ditemani budak comel..alolo..bahagia sungguh rasanya..okei, daa, yang tu aje nak cerita. Seandainya mama tahu Harraz nak keluar awal, tentulah kita dah celebrate annivesary kat china dah sekarang kan budak comel? takdela membazir tiket melancong..huhu, sayangnya mama kena mood verangan je sekarang...maybe next time ada rezeki kita celebrate lagi meriah..Istanbul aku datang..chewahh!berangan ko...kahkah=p....
pic: muka monyok tak dapat ikut umi sekali...hehe

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign