NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Quick Update!::

19 November 2012

::Quick Update!::

Alhamdulillah, masih diberi peluang bernafas dan menikmati kehidupan sementara ne..since been so long not update, terasa kekok plak nak mengadap blog sendiri..hehe, it's ok, yang penting tuan blog tetap manis berseri di samping keluarga kecil dia..hehe=p. Apepun baru sempat menjenguk laman sesawang, bila ada anak ne untuk 'me time' pun takde masa...Hari ni genap 3 hari baru balik ke rumah sendiri setelah berpantang(wahh, lama kau berpantang!pantangla sangat kan..haha) hampir 4 bulan, kurusnye tidakla, tapi yang penting berat badan kembali lebih dari normal akibat terlelu penat menjaga budak comel sorang tu..Perkembangan anakanda terlalu pantas, semacam tak percaya bila budak comel sebesar dua tapak tangan dulu kini dah terlebih muatan diriba sendiri..Alhamdulillah!alhamdulillah!alhamdulillah. Sesungguhnya kuasa Allah sangat menakjubkan...sekejap je dah nak masuk 4 bulan Ahmad Harraz^_^..
maybe next time boleh mengarang, agaknya..walaupun anak tidur, seakan tak puas menatap kurniaan Allah ni..47 hari yang tidak dapat ditebus balik sepanjang anakanda berada dihospital, menjadi kenangan pahit dan manis. Semoga Ahmad Harraz diberi kesihatan yang baik dan yang penting, masa untuk memberi kasih sayang buat anakanda kesayangan..hihi, till then..next entry in process..

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign