NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Review Baby Expo PWTC 2012?::

06 June 2012

::Review Baby Expo PWTC 2012?::

Secara terus terangnya tak boleh nak buat review pasal diri sendiri tak terpergi ke expo tu disebabkan memenuhi nafsu serakah makan 2hari berturut-turut dihujung minggu..tu pasallah weight gain melebih-lebih-_-". Dari puchong ke shah alam mencari ayam kampung di tempat makan feberet, sudahnya dua-dua tutup sebab kenduri kendara kotT_T. Pasal Baby expo kat PWTC tu nasib baik jugaklah tak pergi pasal sebab baca review dari  kebanyakan pengunjung expo rata-ratanya mengatakan kekecewaan akibat indah iklan dari rupa sebenar..fuuhh!!kira selamat mulut ne dari berkata-kata nista..muahaha=p. Ramai yang cakap hall expo tu jauh nak jalan, tempat parking payah, mahal lah, banyak yang tak okey lah kan, dan yang penting harga kebanyakkan barang takde yang murah sangat, certain barang saje dan limited choice. Itu kata oranglah, sebab kita tak pergi, so memang tak tahu keadaan sebenar, eheheh..so maybe betullah detikan hati supaya shopping kat jusco time sale je, kihkih..disebabkan sekarang ni tak boleh nak jalan lama-lama sangat, macam nak patah tulang pinggang, sakit tak payah cakapnya tapak kaki, makanya tempat macam jusco just nice! Satu tempat je nak merembat barang-barang baby, kan senang..

Tak abis fikir barang-barang baby, nak pikir pulak pasal baju raya mamanya..hehe, puasa belum lagi, dah sibuk fikir pasal raya..owhh, banyak sungguh bajetton yang bakal hangus. Habis raya lagi kena fikir pasal bab bersalin, kos suami nak ulang alik balik kg jenguk isteri pulak, tak masuk akikah lagi..wuhuu...duit!duit!duit!Semoga Allah sentiasa melimpahkan ruahkan rezeki untuk rumahtangga kami dan bakal family kecil kami...amin^_^

p/s: emosi tak stabil seminggu dua ne, cian my lil'bun asek dengar orang nangis ajeT_T

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign