NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Share Your Story!100 Tahun Nestle di sisimu::

24 May 2012

::Share Your Story!100 Tahun Nestle di sisimu::

I think most of us dah tahu Nestle sekarang in celebrate 100 years with us. Tentunya terselit sekecil-kecil kenangan bersama Nestle. Rugilah tak sharing our story to Nestle, mana tahu berpeluang untuk menang worth prizes. Tuah ayam nampak dikaki, tuah kita tak siap yang tahu kan. Tapi setakat neh, saya tak pernah bertuah lagi even untuk cabutan bertuah, melainkan terasa amat bertuah bila en.azham sudi masuk meminang dan menikahi kita ne even tahu buat nescafe dan maggi je manjang...muahaha=p..

However don't miss Submit your Incredible story and win monthly prizes until November..


p/s: Nampak gaya my lil'bun pun membesar dengan Nestle..hehe, Happy 100years to Nestle

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign