NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Lelaki atau Perempuan?::

06 May 2012

::Lelaki atau Perempuan?::

Dah masuk bulan ke lima ada sedikit keterujaan nak tahu jantina anak. So bersabar jelah, nak scan banyak banyak kali sayang duit...muahaaha=p, so berdoa jelah yang penting baby junior sihat walafiat hendaknya dalam rahim mama ne, lelaki atau perempuan tak kisah yang penting anugerah dan amanah Allah kena berusaha jaga dengan baik...Walaupun both of us (saya dan en.azhamlah) instinct kuat menyatakan jantina baby junior semacam betul, so just let be surprise..hehe>.<". Ada jugak terbaca tips nak tahu jantina anak macam mane. Tapi ikut pengalaman sendiri setakat ne macam-macam jugak so tak tahulah yang mana satu jantinanya.


Sekarang semacam ada kupu-kupu dalam perut, alhamdulillah seawal bulan ke-4 lagi dah boleh rasa ada yang menyepak dan menendang (i guess) kat dalam perut especially bila kita makan petai ngan budu...muahehe, mungkin tak suka, but like en.azham said ''junior should learn how to be kelantanese, kena belajar-belajarlah!!" ajaran apakah..cian anak mama-.-'..sound like serious from Abi... haha=p. Apapun, masuk 20weeks above baru boleh fikir nak scan balik for last time, for that one, kena remind husband nak print gambar ultrasound..walaupun hampir setengah jam dok tengok anak bermain-main dalam plasenta kalau tak print memang rugi jelah pegi scan..hehe, harap tak jadi camtu lagi...buang duit je-_-". memang cheapskate skang, takde dah tang shopaholic tu, pikir saving untuk anaklah pulak...huhuuu...


p/s: alhamdulillah=))

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign