NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::March Treating the Great Memories!::

03 April 2012

::March Treating the Great Memories!::

Boleh pulak tak perasan dah masuk April rupanya-.-'. Semacam duduk dekat planet lain pulak sampaikan hari dan bulan tidak diambil peduli...oowwhhh, cepatnya masa berlalu...so much thing happens, sampaikan tak tahu nak cerita yang mana satu, atau just keep in save in memory, hehe=p...apapun, it's the best time to get much more info and inputs for becoming lil' bun, prepare to be the best mama like my mother...miss her so muchT_T. Lately memang sensitif sikit kalau teringat kampung, pasalnya dah terasa lama sangat tak balik kampung, miss the moment breakfast together makan nasi kerabu mak minah, i miss my bantal busuk, miss my mother kitchen and everything about home sweet home. Kalau takde something nak cakap dengan en.azham selalu je tersebut 'rindunya kat kampung' 'teringatnya kat dapur mak macam dah lama tak masak kat dapur mak' 'dah lama tak tidur kat bilik sendiri kat kampung' pilu betul-_-'..dah jadi isteri orang macam tulah kan, tak sama macam membujang dulu, sukahati je nak balik kampung melainkan duduk kat kampung tade hal lah kan, bila merantau macam ne lah gaya nya..whether like or not kena redha jelah, huuu-__-..Semoga lebih bertabah! Apapun bulan mac yang berlalu sungguh indah, seindah perjalanan seterusnya..amin, semoga dipermudahkan segala urusan^_^
p/s: Senyum...mm, sekarang ne update by schedule je..dasar M, hehe=p


No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign