NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::KFC dan Kenangan Makan Ayam Cubit-cubit!::

23 April 2012

::KFC dan Kenangan Makan Ayam Cubit-cubit!::

KFC bukanlah kegemaran tekak, tapi ada masa dan ketika rasa nak makan tu datang jugak...sebabnya KFC adalah ayam celup tepung yang digoreng, bezanya tepung salutan adalah secret recipe!..so nothing special melainkan mengidam, tetibala jadi special...tu lain cerita...hehe. KFC jugak terselit kenangan dengan suami masa first datenya dengan 'yang menaip ne', dan sesungguhnya kesimpulan yang paling baik untuk lelaki yang tak pernah bercinta dan belum pernah merasai perasaan meluahkan perasaan dihadapan orang yang disukai jelas terlihat dengan makan ayam cubit-cubit dan tak habis serta cakap putus-putus..worst ever!! tapi tu lah kenangan manis orang kata...hehe, sampai sekarang still ingat moment tu^_^...comel je suami masa tu, tapi Allah tak wujudkan lagi perasaan cinta kat suami masa tu, kata still young kan..Alhamdulillah makan tahun both of us tak jumpa lepas first date tu, Allah wujudkan perasaan tu untuk jadi suami isteri bila jumpa balik..itu lagi bagus=)).

So, sekarang takde dah makan ayam cubit-cubit, makan sungguh-sungguh dah. Saje tetiba terkenang, entri sungguh tidak bermakna kecuali untuk penulis...hehe=p.bai!

p/s: ya Allah permudahkanlah segala urusan kami=))

2 comments:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign