NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Ini dah Bukan Mengidam dah!Menketadarah Namanya-_-'::

06 April 2012

::Ini dah Bukan Mengidam dah!Menketadarah Namanya-_-'::

Beautiful month in a year sebabnya bulan April adalah bulan special untuk saya dan en.azham..tteettt!!ingat lagi tak mengidam entah apa-apa..tehee, alhamdulillah boleh pulak en.azham tak ingat jiran setaman ada buat kenduri ahad baru ne..diri sendiri lagilah pelupa sejak perut dah mula memboyot ne, cehh bukan ke memang dah pelupa dari lagi dulu ehh??hehe=p...2 hari sebelum kenduri tu, dah pelik kenapa bising-bising rumah jiran, bila intai disebalik langsir terus rasa nak melompat gembira tengok orang pasang khemah... haha...malu anak kat dalam perut dapat bakal mama yang macam tu!huhu...so apalagi terus gembira hati menahan perasaan nak kongsi dengan en.azham apa-apa yang diidamkan tercapai...boleh makan kenduri orang kahwin...Sehari sebelum tu pulak pegi menjenguk khabar anak sedara kat puchong...eceehhhh, bangga gila sebut anak sedara, biasalah sebelum neh tak pernah merasa ada anak sedara, kihkih=p. Bakal anak sedara sulung belah kita beza sebulan je dengan anak dalam perut ne...insyaallah^_^, so disebabkan berminggu dah sebut nak makan Domino's, makanya terus en.azham beli untuk makan ramai2 sekali ngan ipar duai. Memang beruntunglah kan orang mengandung, sebut aja apa nak makan, suami berusaha jugak nak penuhi...alahai. Dua hari berturut-turut dapat makan apa yang diidamkan, selang 2 hari pulak pergi lagi Domino's, tahu kat mak neh, confirm kena ceramah pasalnya kerap makan menu segera ne...haaiihhh...Entah lah my cute lil'bun ne pun dah tak nak amik peduli apa mama dia makan, semua balun..jawa, kelantan, western, asal sedap je...heheh. Apapun berat yang turun bulan lepas still maintain-__-'..bakal mamma pun kena diet..heee*_* 


p/s: memang berbaloi-baloi untuk yang tersayang^_^...


2 comments:

  1. rezki ibu mengandung memang begituuu..asal dipinta pasti dipenuhi..kang sentap lak kalau tak dapat..mau merajuk ngan en laki lak kangg...hahahha..

    take care.

    ReplyDelete
  2. haha, betul tu, karang muncung takleh ikat pulak kalau tak dipenuhi, mahunya labuh telinga laki dok serabut dengar menda sama selagi tak diikut...kihkih

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign