NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::New Month and Unexpected Situation::

01 March 2012

::New Month and Unexpected Situation::

Wahh, dah masuk mac...cepat masa berlalu, almost 3 month en.azham and i menjalani alam berumahtangga...a lots to learn especially masak dan menguruskan masa dengan bijak..bijak keeee???wahaha...apapun ada yang kelakar, ada yang buat weird face when something happen disebabkan perkara yang tak dijangka...dan semacam segala perangai, tabiat yang sebelum neh tak pernah kita tahu tentang pasangan akan pecah tembelang..so much fun and new thing to learn with each other, hopefully he'll be my imam forever after until my last breath..eceehh, menggedik plak ayatnye...gelii ohh!!-__-". Insyaallah. 

Dah semestinya hampir cuti sekolah ne, musim berkompang gendang gebana kembali meriah..eerr i mean musim sekolah yang sinonim dengan musim kahwin berderet-deret bakal menyaksikan ramai rakan-rakan seangkatan akan menamatkan zaman bujang...i know how their feeling right now..almost excited to be a wife/husband, nervous to change a status , happy to be with the beloved one, bluurr & stress with the preparation of wedding day blaablaablaa..somehow i wish they always pray to Allah s.w.t to simplify all those thing perfectly..owhh, teringat my reception!hehe=p

Dan tahun 2012 jugak nampak gaya ramai juga rakan seangkatan yang bertukar status kepada "mummy daddy"..bertambah khalifah dibumi Allah..hihi, termasuk my older sister..ME?insyaallah on the way jugak nak jadi parents..just be prepare mentally and physically to next stage..Apapun tahun ne memang banyak perkara planned jadik unplanned...apapun pasrah dan redha.Segalanya berhikmah, tapi menangis jugak dalam hati terpaksa cancel free honeymoon travel ke china nanti...so SADT_T. Honeymoon trip ke sabah pun kemungkinan besar hanya tinggal planning aje, burn tiket! Berharap ada rezeki nak travel lain kali pulak kan...insyallah^_^. 

p/s: i need fresh air..

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign