NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Istimewa Entri di Hujung Februari::

29 February 2012

::Istimewa Entri di Hujung Februari::

Okei, terajin pulak nak menerbitkan sebuah entri <--such weird clause-__-'...uhuu. Memandangkan 29 februari jumpa 4 tahun sekali so such a meaning entri untuk diwujudkan pada tarikh 4 tahun sekali neh...mm, semalam besday kakak auni, kesian my youngest sister she really upset cause she thoughts  her beloved sisters don't remind about her birthday...sampai merajuk takmau cakap..she's turn teenagers this years, hope she'll more matured...not manja-manja like always..hehe, and your kak ngah will always love you and always pray  to your success. Yet, today it's my uncle besday, memang wish empat tahun sekali..hihi. eh, macam tak bermakna je entri ne kan??..kihkih. Apa pun tak kisahlah, rajin plak nak menaip...Entri sekarang kurang gambar...pasalnya tragedi folder gambar di hard disk hilang entah ke mana, mood nak ambik gambar, mood nak upload gambar pun turut hilang...cehhh, beriya jek, walhal takde efek sangat pun-__-. 
Teringin sangat nak buat kek okei...bukan nak makan ye, nak buat!tapi segala kelengkapan nak buat kek sume takde...i wish dapat handmixer for this month, tapi terkubur jugaklah nampak gayanya...baru nak menunjuk skill...so tunjuk dalam mimpi ajelah.. awesome!!!
p/s: apa yang istimewa entri ne takde pun..huhu

2 comments:

  1. seapnye coklat..tliur tengok

    ReplyDelete
  2. itula, mmm sedap plak tengok moist chocolate tu..

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign