NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Berkurun Lama Terperap dengan Kemalasan::

28 February 2012

::Berkurun Lama Terperap dengan Kemalasan::

Kebelakangan ne asyik malas aje, malas masak, malas mengemas, yang penting malas buat kerja rumah, err nak ngadap blog pun malas jugak ..hee-_-'. Kalau boleh nak goyang kaki aje, tapi tak boleh pulak macam tu..Tambah part yang paling malas sekali buat breakfast dengan bekal untuk suami..huuu, tapi semalas-malas perasaan...buat jugak!yelah, cian pulak kat suami pergi kerja tak berbekal, yeeahh!itulah isteri mithali, kahkah=p..so terpaksalah abaikan feeling buruk macam tu..mencongok jugak kat dapur berperang dengan periuk belanga di pagi buta. Paling tak tahan asyik rasa nak makan kat kedai aje sekarang neh, kecuali pasar malam...hehe, rasa mual kalau teringat pasal makanan pasar malam...kalau boleh nak makan yang sedap-sedap je, domino, pizza hut, mc'd...errr sumenya segera. Mungkin ini satu petanda...petanda nak kena lempang!huhuk-__-" ...

owwhhh..pastu tak tahu sekarang kenapa addicted sangat dengan iklan budak perempuan DutchLady yang panggil ROOTTTIIIIIIII...cute sangat...gggrrrrr!Roootiiiiii!!!wahhaaha...cute betul..okeilah...dah mula mengarut..bye-__-'

Note: banyak toksin dalam badan...huhu

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign