NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Yellow vs Orange, Inspired for Wedding Theme::

09 January 2012

::Yellow vs Orange, Inspired for Wedding Theme::

i think yellow colours amat fofular untuk wedding theme for 2011, and for 2012 maybe many more extreme colours yang bakal menjadi warna pilihan untuk bakal pengantin..really? i don't know...maybe lah kan,sebab kebanyakkan pengantin sekarang sudah tidak terikat dengan warna yang terlalu common...try to be extraordinary than others atau lebih menonjol dengan pilihan warna yang bukan menjadi pilihan kebanyakan pengantin, suatu tindakan yang bijak..depends!kadang-kadang idea bakal pengantin tidak dijangka kan? hehe...
pic source: google
Kalau ikutkan majlis saya baru-baru ne, yellow pale adalah pilihan kalbu, namun disebabkan perkara yang tidak dijangka berlaku dan pale colours bakal menenggelamkan bakal pengantin dengan decoration yang dah dipilih, i mean what i get tak sama dengan imaginasi dan keiginan, makanya tema wedding bertukar kepada kuning!ai mean extreme yellow....however, i love it so much...hasil yang sangat...no word to say! People who are blind to other colors can usually see yellow. hehe-_-".Yellow is full of creative and intellectual energy. So, bakal pengantin choose the best color suits for yours dan yang penting gorgeous brides bakal mencuri tumpuan...ihiihi=p. Apapun warna orange pun macam cantik sangat warnanya jika kena decorations..hehe=)

p/s: ^_^

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign