NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Unplanned Honeymoon yang Kelam Kabut::

17 January 2012

::Unplanned Honeymoon yang Kelam Kabut::

Seronok jugak bulan madu mengejut gitu...tak sangka lah pulak en.azham balik kerja hari sabtu baru ne, terus ajak pergi Cameron Highlands memandangkan ianya salah satu destinasi pilihan untuk berbulan madu masa berbincang untuk planning kerja kahwin hari tu...Tapi disebabkan kekangan masa, -_-' maka hasrat untuk berbulan madu terpaksa simpan rapi je dalam angan-angan..sedih betul. Memandangkan sekarang takde aktiviti nak buat melainkan menunggu en.azham balik kerja aje setiap hujung minggu, agaklah memboringkan selain melayan cerita hindustan...So bila ajakan spontan macam tu dari yang en.azham, manelah tak melompat seronok..dop main yyeeaay!yyeaayy! je saya sepanjang perjalanan nak pergi Cameron...macam budak-budak!kesian ko!huuh-__-'..
p/s: masyaallah..the beauty of nature
So bila dah nama unplanned, memang kelam kabutlah tengahari tu mengemas bagai, kelam kabut jugak booking hotel...semalaman je pun tidur sana...hahah=p...So dalam petang jugaklah bertolak, alhamdulillah dalam pukul 8 malam dah sampai ditempat penginapan...Apapun perancangan kelam kabut macam tu tak boleh jadi tabiat karang sebab bila dah sampai tempat tu tak tahu nak pergi explore kat mana dulu err macam kitaorang, tambah pulak yang memang tak tahu apa yang menarik kat tempat-tempat tu...whatever the honeymoon still the best, i mean the best surprise..ihiii^_^

4 comments:

  1. i love CH so much every year mesti turun at least once...lagipun inilah tempat kami mula2 bertemu! oh yeah....CH mesti jadik pilihan hati forever

    ReplyDelete
  2. ha'ah,kat sana memang best...tak puas rasa makan strawberry dalam cuaca sejuk..hihi

    ReplyDelete
  3. salam...

    kita x sempat nak g honeymoon lagi nih...huhu

    ReplyDelete
  4. sissyira, nanti ada masa sesuai boleh la berhoneymoon...hehe=)

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign