NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Tahun Baru 2012, Masih adakah Harapan?::

02 January 2012

::Tahun Baru 2012, Masih adakah Harapan?::

okei...actually ter'frust' pasal ter'delete' post senarai semak bajet kawen edisi first...nak taip balik dah hilang langsung idea...muahaha, ingat senang ke nak menaip entri bukan main panjang? bukan sehari dua fikir, hanya idea spontan yang datang...grrr, so bila dah jadik macam tu tak pasal-pasal takde mood terus nak menaip..harapan untuk 2012 tentunya banyak...target apa yang mahu direalisasikan tahun ne, apa yang dirancang pada tahun  ne untuk tahun depan(hmm) dan yang penting sekarang sedang buat apa untuk capai?...apapun yang jelas dalam kepala sekarang ne, nak kurangkan berat badan...BMI dah hampir cecah ke 'abnormal'...sangat menakutkan...usia muda(err..mudalah sangat!) kenalah jaga betul-betul kan?...belum terlambat untuk wish happy new year 2012 to all Malaysian...harap tahun baru bakal merubah segalanya...terutamanya dari segi amalan kita... masa tidak menunggu untuk kita berubah dari baik kepada lebih baik... insyaallah=). mari melompat lebih tinggi!err..takde motif-_-'
p/s: wondering something..

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign