NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Sunday & Jalan Tunku Abdul Rahman::

28 January 2012

::Sunday & Jalan Tunku Abdul Rahman::

Bukanlah sesuatu yang mudah diajak oleh en.azham untuk berjalan-jalan dan shopping..yup!exactly memang bukan perkara yang mudah jika yang mengajak terpaksa keluar duit poket, hehe...tapi ahad baru ne memang sesuatu yang janggal bila en.azham ajak pergi jalan-jalan kat Jalan TAR...yang penting shopping bukan untuk saya...tapi sempat jugak paw suami sendiri...muahaha..eheemm!memang tak senonoh perangainya..
-__-..sedikit menyesal...err, sedikit??!abaikan

i don't know how to describe whether i like or not shopping there...yang penting memang rambang mata...certain kedai memang ada yang mahal harga barangnya...kena pandai pilih jugaklah..tapi berjalan dalam lautan manusia bukan satu pilihan, saya sanggup duduk rumah ngadap tv je, memandangkan ramai balik kampung sempena CNY baru ne, sangat risau nak berjalan kat sana takut berlaku kebanjiran warga asing...lagi lah tak sanggup berjalan dicelahan bau yang sangat menyeramkan warga nepal, bangla dan sebagainya...mahu fengsan nanti-_-.. tapi alhamdulillah, Jalan TAR ahad baru ne tak seteruk yang di imaginekan..even ramai tapi selesa nak berjalan-jalan cuci mata...tak sesak!hehe..sempat pusing semua kedai even bukan nak shopping sangat pun..sekadar melepaskan batok ditangga...Menghabiskan masa berdua memang seronok, walau penat, tapak kaki lenguh it's worth!!Tak semestinya five star place to share the best moment with our love...Jalan TAR pun  jadik tempat melakar kenangan kan, ihihii..owhh sungguh indah hubungan halal..terima kasih ya Allah atas nikmat pemberian-Mu...alhamdulillah^_^

p/s: fesyen tudung/ baju muslimah sekarang macam dah mengarut sangat..kat lagi fesyen kan?huu..macam-macam...semoga Engkau lindungiku dalam rahmat-Mu ya Allah..

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign