NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Suami Guntingkan Rambut~Such a Desire-_-'::

06 January 2012

::Suami Guntingkan Rambut~Such a Desire-_-'::

Siapa yang tak nak suami sendiri yang jadi hairstylist kan?Suami gunting rambut, kemaskan rambut kita...takde maknanya??! sukar jugak mencari suami mana yang suka jadi hairstylist isteri sendiri kan?hmm, entah siapa yang cari suami yang guntingkan rambut...apapun saya juga berharap macam tu..tapi cukup aje lah dalam mimpi.. hehe=P
Bukan tak mahu suami gunting kan rambut, kadang-kadang kaum suami jarang yang sanggup guntingkan rambut isteri..melainkan dah memang kerjayanya hairstylist...yang tu memang bestla kan, ikut demand je kita nanti... haha-_-". mm, apapun tak dinafikan memang ada suami yang gentleman tolong guntingkan rambut isteri sendiri walaupun tiada bakat..payah nak cari tu, cuba google, kot-kot jumpa...hihi. Apapun acara suami guntingkan rambut isteri atau isteri trimkan misai@janggut suami boleh eratkan hubungan. hmm, apa lagi?demandlah kat suami ye..

p/s: Terkejut tahap super duper, berat naik 3 kilo...ooo myyyyyyyyyyy fatty...nangesT_T. say hate to penimbang berat...grrr

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign