NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Sinonim Cuti dan Balik Kampung::

25 January 2012

::Sinonim Cuti dan Balik Kampung::


hmm, kalau cuti memang tak sah kalau tak balik kampung..dan magiknya cuti Chinese New Year ne saya tak balik kampung, melangut kat rumah je ne ha, sambil tengok tv atau baca blog orang atau ayat yang lebih sesuai dan berbisa, menggemukkan diri sendiri-_-"..oowhh, memang berbisa!kalau duduk berdua-dua dengan suami takpelah jugak, kalau sensorang macam ne habiskan cuti sesahihnya memang bosan!uhuu ...dulu-dulu biasa setahun sebelum dah meroyan fikir nak beli tiket balik kampung atau pun dah ada jadual bila nak balik kampung...bila dah kahwin ne, jadual dan tahap kemeroyanan totally berubah...maybe hormon dah berubah...wahaha=p, konon!okei, ini memang serius...orang sibuk balik kampung bercuti kita dop bergolek-golek kebosanan..

Apapun tak kisahlah, yang penting MOU balik raya tahun ne belum lagi ditandatangani...tak tahulah macam mana gamaknya...harap win-win situation la kan-_-'..kalau ikutkan saya dan en.azham teringin nak makan yee sang...mmm cuma tukang masaknya belum ready lagi nak buat...huhu, terliur tengok kat tv macam sedap je...bahan pun takde lagi nak tunjuk bakat..

p/s: rindu kampung

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign