NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Reading List Hilang Seminggu, Biasakan Diri dengan Blogger Interface::

22 January 2012

::Reading List Hilang Seminggu, Biasakan Diri dengan Blogger Interface::

Actually, dah seminggu reading list dekat dashboard hilang tak tahu ke mana...susah nak tengok updated dari blogger lain tanpa reading list dari blog yang kita follow kan..lagi plak tengah biasakan guna new blogger interface...mende neh dah lama tapi baru nak update..maybe takut dengan perubahan...masih lagi kekok...nanti lama-lama okeilah kot...biasalah bab IT neh haku lambat sikit...hahah=p.. so nak godek-godek satu hal lah kan? tapi yang blogger interface baru neh lagi best dari yang lama..heh!baru nak merasa.. apapun tanpa reading list memang sukar nak klik dan taip satu URL blog yang wajib singgah.. Sekarang kalau ikutkan hasil penulisan dah hampir mencecah 900 entri err lambat lagi, tapi dah kira hampirlah...tak sangka rajin pulak haku hadap mende macam ni, kalau dapat duit takpelah jugak kan-_-"..

p/s: writing is really therapy^_^..

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign