NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Rasa nak Naik Pelamin Sekali lagi::

11 January 2012

::Rasa nak Naik Pelamin Sekali lagi::

Mabuk sekejap tengok pelaminan yang super duper cantik...sekarang neh tengah hot pelamin yang simple dengan pinwheel dais!uhh, rasa nak ajak en.azham naik pelamin sekali lagi...macam-macam design sekarang neh...grrr-_-''...zaman sekarang lagi bagus DIY je semua perkara yang nak DIY...jimat duit..yang tak jimatnya hanyalah masa je...apapun design sekarang memang buat ex-brides macam saya neh jeles...haha=P...pasal dah terlepas nak merasa design santek-santek pelaminan...ihihi...apapun yang pasti, satu part lagi belum lengkap...sempatla berangan nak pegi photoshoot macam mana dan nak demand apa kat photographer nanti..boleh ke bos?nak berangan je...huuu*__*..takpun bawak accessories sendiri ke photoshoot nanti..aci ke tak ye?ihhiii=p... 
pic source:chezwedd.com

p/s:bosan*_*

No comments:

Post a Comment



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign