NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Pulut Mangga Kg Baru memang marvelous::

16 January 2012

::Pulut Mangga Kg Baru memang marvelous::

Aktiviti menggemukkan diri bukanlah menyeronokkan...namun disebabkan perasaan yang tidak dapat ditafsirkan...ikut jelah...muahaha=p. hujung minggu dipenuhi aktiviti makan semata..actually tak dirancang pun...korang pernah makan pulut mangga dekat kg baru tu? rugi kalau tak pernah...pulut mangga kg baru memang tak dinafikan kesedapannya...kombinasi pulutnya yang lemak lemak manis, kuahnya yang pekat berkrim..dan yang penting mangganya manis-manis masam, memang tak puas makan!hmm teringat pulak-_-' ...actually kalau pergi ampang memang tak sah kalau tak pergi makan dekat mak cik pulut mangga ne ai mean kat kg baru lah...makan plak tak pernah kongsi ngan en.azham pasalnya macam tak cukup makan satu pinggan pulut ne...haha=p. Kalau ikutkan di carrefour ampang sentiasa ada khemah jualan makanan-makanan siam, tapi pulut mangga kat situ memang takleh lawan pulut mangga kat kg baru...uhh tetiba teringat sangat
p/s: pulut mangga vs pulut durian

2 comments:

  1. waaaaa sedopnye :D baru tahu blog ika dah buleh baca ni hehe

    ReplyDelete
  2. meme sedap ami, kalu dea teringat gak meme tokleh..keno g cari jugak..haha..bulan 1 ritu ika baru open for read..hihi

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign