NURATIKAHMAT I MALAYSIAN BLOGGER: ::Natural Beauty Make-up ~Simple Way to Celebrate a Wedding::

05 January 2012

::Natural Beauty Make-up ~Simple Way to Celebrate a Wedding::

maaf entri tertempek muka besau-_-"
Saya sangat sukakan make-up yang simple dan tak over sampai hilang keaslian muka sendiri...hinggakan tetamu dan saudara-mara tidak percaya yang saya adalah saya<---ayat berbelit-belit...ai mean sehingga orang tak kenal wajah kita yang sebelumnya pasal dah macam tertukar identiti akibat make-up yang melampau-lampau ataupun setahun kemudian dapat soalan "yang ne ke yang kahwin hari tu, rasa yang lain?"...hehe.. Memandangkan saya memang pun seorang yang tak suka make-up, so saya demand dengan mak andam, i just need make-up yang hanya menyerikan muka yang kusam ne, sekadar cuma touch-up je, tak payah lebih-lebih...suka sangat mak andam sangat memahami dari majlis akad nikah, sanding dan bertandang semuanya different way make-up, yang penting semuanya natural make-up...
Apapun saya paling suka make-up masa majlis bertandang, pasalnya...emm, adakah baik mengatakan kita dipuji-puji ketika itu?ai mean ramai yang puji make-up masa tu cantik, berseri-seri..<---thats the point...haha... please jangan menyampah-_-'...truly, memang sangat puas hati!hehe..overall dan kesimpulannya, i love my natural beauty without make-up (perasan lagi*blushing)..hehe=p.

p/s: Ciptaan Allah sememangnya cantik^_^

4 comments:

  1. cantik ika! siesly... mekap ami masa btandang mekap sdn bhd ngehehe...

    ReplyDelete
  2. hehe,sebab murah ika amik mekap 3 events sekaligus..senang kije..hihi=)..ika tak pandai make up kalu tak konfem conteng muka sendiri je...hihi

    ReplyDelete



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

~writing is therapy~ Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign